Hoe werkt het? Voor zakelijke klanten

Slim dat u geïnteresseerd bent in het concept van Voordelengids! Voordelengids is hét toonaangevende bedrijf op het gebied van klanten(kortings)passen. Voordelengids wil, door uitgifte van kortingspassen, een optimale relatie creëren tussen onderneming en consument. Voordelengids treedt hierbij op als intermediair.

Ook op Europees niveau is Voordelengids vooruitstrevend onder het merk EBA, dit staat voor European Bonus Alliance. Naast het kantoor in Nederland is er ook een kantoor geopend in België. Voordelengids brengt voor zowel de consument als voor het bedrijfsleven een breed scala aan producten en diensten op de markt. Hierbij gaat het vooral om het “Blijven denken aan originele oplossingen”.


VOORDELENPAS
Hiervoor is het Voordelenpas systeem in het leven geroepen. Dit betekent kortingen voor de klant enerzijds en een goedkoop, snel en open communicatiekanaal voor de ondernemer anderzijds. Dit resulteert in een krachtig klantenbindingsysteem. Doordat de Voordelenpas centraal staat bij alle diensten die wij aanbieden, is de meerwaarde van de Voordelenpas voor de consument zeer groot. Juist hierdoor is deelname voor u als ondernemer zeer interessant. Hieronder staan alle diensten die wij aanbieden beknopt omschreven waardoor u als ondernemer de meest geschikte optie voor deelname kunt kiezen. Uiteraard vertellen wij u hierover graag meer in een persoonlijk gesprek. Indien u een persoonlijk gesprek wilt inplannen of meer informatie wenst te ontvangen, kunt u contact opnemen met onze klantenservice.

TOON JE PAS
De Voordelenpas is dé kortingspas voor de consument. Op www.voordelengids.eu/toon-je-pas staan honderden acceptatiepunten, in onder andere Nederland en België waar alleen de Voordelenpas getoond hoeft te worden om direct korting te krijgen. Denk hierbij aan musea, kapsalons, skischolen, kledingzaken, juweliers, sauna’s, bioscopen en nog veel meer. De deelnamekosten t.o.v. hetgeen dat u krijgt zijn zeer gunstig. U heeft bijvoorbeeld het recht om uw eigen webpagina onbeperkt en gratis te laten aanpassen. Ook de inhoud van uw webpagina bepaalt u zelf. Hierdoor bepaalt u zelf in grote mate het succes van uw deelname. Indien u een persoonlijk gesprek wilt inplannen of meer informatie wenst te ontvangen, kunt u contact met ons opnemen via het contactformulier.

UIT ETEN
Reserveer direct online en bespaar 10 tot 25% op de eindrekening, dit is vaak inclusief drank. Er zijn meer dan 900 restaurants aangesloten verspreid door Nederland en België. Het aantal reserveringen vanuit deze dienst richting restaurants ligt hoog. Door middel van de opzet van deze dienst kunt u direct richting de klant reageren en eventuele wensen en opties bespreken. Indien u een persoonlijk gesprek wilt inplannen of meer informatie wenst te ontvangen, kunt u contact met ons opnemen door middel van het invullen van het contactformulier.

WEBSHOP
Vanuit de webshop proberen wij klanten de beste producten tegen de laagst mogelijke prijs te bieden. Men kan hier terecht voor DVD’s (Blu-ray), speelgoed, usb-sticks, sd-kaartjes, elektronica, parfum en persoonlijke verzorging, huishoudelijke artikelen en nog veel meer. Het verdienmodel van Voordelengids zit volledig in de pas, er hoeft geen winst te worden gemaakt op de producten. Door deze bedrijfsfilosofie kunnen wij producten, in overleg met leveranciers, zo goedkoop mogelijk aanbieden. Uiteraard is er altijd ruimte voor een uitbreiding in het productaanbod. Mocht u van mening zijn dat uw product een aanvulling zou zijn voor onze webshop, neemt u dan contact met ons op via het contactformulier.