Hoe werkt het?

WEBSHOP
In de Voordelengids.eu Webshop koopt u producten bijna tegen inkoopprijs. Producten die u in onze Webshop kunt vinden zijn o.a. DVD’s (Blu-ray), speelgoed, usb-sticks, sd-kaartjes, elektronica, huishoudelijke artikelen en nog veel meer. Daarnaast kunt u hier ook terecht voor tickets voor pretparken, theater, concerten en festivals. 

Hoe werkt het?
Ga naar www.voordelengids.eu/webshop en log in. Heeft u nog geen account? Geen probleem, u kunt hier een account aanmaken of dit tijdens het bestelproces doen.
Nadat u ingelogd bent zoekt u het product dat u wilt hebben of cadeau wilt doen. Dit kan via de zoekbalk of door gebruik te maken van de aangeboden verfijningen. Bij elk product staat aangegeven wat de landelijke adviesprijs is, wat de prijs voor klanten met Voordelenpas en voor klanten zonder Voordelenpas is. U kunt uw bestelling via de winkelwagen afronden en vervolgens afrekenen.
Mocht u nog geen Voordelenpas hebben dan berekent de website automatisch hoeveel u extra kunt besparen als u er een Voordelenpas bij koopt. Dit is uiteraard geheel vrijblijvend.


VAKANTIES
Deze module is helaas de komende periode niet beschikbaar. 

Hoe werkt het?
N.v.t.


UIT ETEN
Met uw Voordelenpas of Restaurantpas kunt u bij restaurants in België en Nederland online reserveren. U krijgt bij de aangesloten restaurants 10 tot en met 25% korting op de eindrekening. 

Hoe werkt het?
Ga naar www.voordelengids.eu/uit-eten en zoek een restaurant. Bij de zoekresultaten staat de korting vermeld die u krijgt op de eindafrekening. Dit is veelal inclusief drank, maar dit kan ook exclusief drank zijn. Klik op het restaurant naar keuze en daarna op ‘reserveer’. Nadat u uw gegevens hebt ingevuld wordt er automatisch een e-mail verstuurd. Het systeem controleert vervolgens of de reservering gemaakt kan worden op basis van van uw wensen.   Als het systeem de reservering goedkeurt krijgt u zowel een e-mail als een sms ter bevestiging van uw reservering. De code die in de e-mail wordt vermeld dient u bij binnenkomst in het restaurant bekend te maken. De korting wordt bij de eindafrekening vanzelf in mindering gebracht (controleer dit wel even voor de zekerheid).


GRATIS OVERNACHTEN MET UW HOTELBON OF FLETCHER HOTELBON
Met uw Hotelbon kunt u gratis overnachten bij diverse hotels. De mogelijkheden en eventuele verplichtingen verschillen per bon.

Hoe werkt de Hotelbon?
Met de Hotelbon Voucher verblijft u gratis drie nachten met twee personen in een hotel. In ruil voor deze gratis overnachtingen dient u in het hotel
te ontbijten en dineren. Bij vertrek rekent u dus wel het eten af maar niet de hotelovernachtingen, daarvoor volstaat immers het inleveren van
uw Hotelbon Voucher. De prijs van de dagconsumptie vindt u via onze website op de detailpagina van ieder hotel.
Wilt u een Hotelbon bestellen, klik dan hier.

Hotel zoeken en reserveren met uw Hotelbon
Klik hier om een hotel te zoeken dat aan uw wensen voldoet en plaats direct uw reservering.
Wij adviseren u om alle gemaakte afspraken per e-mail te laten bevestigen. Bij aankomst in het hotel dient u uw Hotelbon af te geven.

Hoe werkt de Fletcher Hotelbon?
Met de Fletcher Hotelbon verblijft u gratis één nacht met twee personen in een Fletcher hotel.
U bent hierbij niet verplicht om in het hotel te ontbijten of te dineren, alleen het inleveren van uw Fletcher Hotelbon volstaat.


Een Fletcher Hotel zoeken en reserveren met uw Fletcher Hotelbon
Nadat u uw Fletcher Hotelbon heeft besteld, ontvangt u direct een link waarmee u uw reservering bij een Fletcher hotel kunt doen.
Om een Fletcher Hotelbon te bestellen, klik dan hier.

Tip! 
Vergeet niet uw Hotelbon of Fletcher Hotelbon en uw paspoort mee te nemen!


TOON JE PAS
De Voordelenpas is dé kortingspas van Europa. U kunt met uw Voordelenpas bij honderden ondernemingen terecht. U hoeft alleen uw Voordelenpas te laten zien om direct korting te ontvangen. Hierbij kunt u denken aan musea, kapsalons, juweliers, sauna’s, bioscopen en nog veel meer! 

Hoe werkt het?
Ga naar www.voordelengids.eu/toon-je-pas, zoek hier op Land, Regio, Stad en/of Categorie. Maak uw keuze uit de zoekresultaten en bekijk de detailpagina’s van de verschillende bedrijven. Hier ziet u welke korting u krijgt als Pashouder en waar het bedrijf gevestigd is. Bij binnenkomst hoeft u alleen uw Voordelenpas te laten zien om de korting te ontvangen. Heel af en toe wordt er nog een coupon gevraagd die u op onze website kunt downloaden op de detailpagina van het desbetreffende bedrijf.