Thermaal Bad Arcen Dag Arrangement


Adviesprijs € 27,00

Niet-ledenprijs € 27,00

Ledenprijs € 23,00

Je bespaart € 4,00

levertijd: 1 werkdag
Thermaal Bad Arcen
Thermaalbad Arcen dankt zijn naam aan de baden met thermaalmineraalwater van 35-36 ºC, dat opwelt vanuit een 892 meter diepe bron. Het thermaalwater bevat een unieke samenstelling van mineralen waardoor het een sterk ontspannende en heilzame werking heeft. Thermaalbad Arcen beschikt over diverse thermaalbaden, zowel binnen als buiten. Geniet van de weldaad van bruisend thermaalmineraalwater op de bubbelbanken. Of ga eens onder de waterval staan om te voelen hoe ontspannend het stromende water is voor uw nek en schouders. Ook de whirlpools en de onderwaterstraalmassages zijn een echte verwennerij voor uw belaste spieren.

Een entreebewijs van het Thermaalbad biedt u ook toegang tot de diverse sauna’s, Kneippbaden en rustruimtes. De stoomcabines, kruidenbaden, infraroodsauna en zonnestudio hebben een kleine toeslag.

Het dragen van badkleding is verplicht in onze thermaalbaden.

Vergeet bij uw bezoek aan Thermaalbad Arcen vooral niet mee te nemen:

Badkleding
Badhanddoeken
Badjas
Badslippers
Mocht u toch iets vergeten, dan heeft onze badshop een ruim assortiment te koop. U kunt ook een badjas, badhanddoek en slippers bij ons huren.

Dit zijn fysieke tickets
Korte omschrijving
Thermaalbad Arcen dankt zijn naam aan de baden met thermaalmineraalwater van 35-36 ºC, dat opwelt vanuit een 892 meter diepe bron. Het thermaalwater bevat een unieke samenstelling van mineralen waardoor het een sterk ontspannende en heilzame werking heeft. Thermaalbad Arcen beschikt over diverse thermaalbaden...
Overzicht
EAN
ticketarcen2
Levertijd
1 werkdag

Schrijf uw eigen review

Alleen geregistreerde gebruikers mogen een review schrijven. Log in of registreer om een review te plaatsen.