Mexx First Sunshine women - 200 ml


Adviesprijs € 14,95

Niet-ledenprijs € 7,31

Ledenprijs € 6,31

Je bespaart € 8,64

Levertijd: 1 tot 3 werkdagen
Soort: Alle producten
Soort: Body lotion
inhoud: 200 ml
  Mexx First Sunshine women - 200 ml
Mexx Bodylotion Softening First Sunshine For Women straalt met warmte en sensualiteit. De bodylotion bedwelmt u met haar rijke honing noten. De compositie is gebaseerd op noten van Mexx Woman verrijkt met ingrediënten als sappige en fruitige essences van mandarijn in de topnoten.

Mexx Bodylotion Softening First Sunshine For Women is een bodylotion van zeer goede kwaliteit en ruikt heerlijk fris! Hoofdnoten: citroen, bergamot, zwarte bes en mandarijn. Hart: jasmijn, lelietje van dalen, roos en heliotroop. Basis: sandelhout, cederhout, amber en witte muskus.
Korte omschrijving
Mexx Bodylotion Softening First Sunshine For Women straalt met warmte en sensualiteit. De bodylotion bedwelmt u met haar rijke honing noten. De compositie is gebaseerd op noten van Mexx Woman verrijkt met ingrediënten als sappige en fruitige essences van mandarijn in de topnoten. Mexx Bodylotion Softening First Sunshine For Women is een bodylotion van zeer goede kwaliteit en ruikt heerlijk fris! Hoofdnoten: citroen, bergamot, zwarte bes en mandarijn. Hart: jasmijn, lelietje van dalen, roos en heliotroop. Basis: sandelhout, cederhout, amber en witte muskus.
Overzicht
Productinformatie
EAN code:
4082800160630
Productinformatie
Type:
Persoonlijke verzorging / Body care / Crèmes & Lotions / Alle producten
Soort:
Body lotion
Geslacht:
Vrouw
Inhoud:
200 ml

Schrijf uw eigen review

Alleen geregistreerde gebruikers mogen een review schrijven. Log in of registreer om een review te plaatsen.