Gratis extra's bij Verkeersschool J. Dam

Op vertoon van uw Voordelenpas ontvangt u een gratis 5de autorijles t.w.v. € 40,-

Verkeersschool J. Dam

Arnhem
Tel: +31 (0)26-446 15 40
Website
Bekijk op een grotere kaart
voorwaarden - map data ©2024 Google

Verkeersschool J. Dam


Verkeersschool J. Dam is de grootste verkeersschool van Gelderland! Wij zijn trendsetters in alle rijopleidingen.
Verkeersschool J. Dam biedt je een groot scala van rijopleidingen aan van: personenauto, personenauto met aanhangwagen, motor, bromfiets, vrachtauto, vrachtauto met aanhangwagen. Daarnaast bieden wij ook de juiste nascholing.

Wil jij je bromfietscertificaat halen, ben je net 16,5 jaar geworden en wil je beginnen met autorijles of wil je starten met het halen van je motorrijbewijs? Dat kan! Bij Verkeersschool J. Dam is het mogelijk rijles te nemen zoals jij dat wilt. Of je nu voor losse lessen gaat of kiest voor een spoedcursus. Bij Dam kies jij de de rijopleiding die bij jou past.

Met autorijles kun je zelfs al beginnen met 17 jaar in de rijsimulator en voor de motor beschikken we over een uniek motoroefenterrein. Natuurlijk staan bij Dam de beste rijinstructeurs voor je klaar.

Onze instructeurs worden namelijk elk jaar opnieuw bijgeschoold. Zij zijn dus altijd up-to-date als het gaat om regels op de weg, in de auto, op de motor of op de bromfiets. Zo helpen ze jou snel te slagen, het liefst in één keer… In de afgelopen 35 jaar hebben meer dan 100.000 mensen bij ons het rijbewijs gehaald. Wij zijn trots op ons Bovag 3 sterren kwaliteitslabel en willen ook jou binnenkort feliciteren!

Dus neem contact met ons op en wij helpen jou veilig verder de weg op!