Duinrell Ticket Tikibad - toegang vanaf 17:00 uur


Adviesprijs € 21,00

Niet-ledenprijs € 21,00

Ledenprijs € 17,50

Je bespaart € 3,50

levertijd: 1 werkdag
tikibad
Het Tikibad is meer dan een tropisch zwemparadijs. De elf unieke glijbanen maken het Tikibad tot het grootste overdekte glijbanenparadijs van de Benelux! Van de heftige Tyfoon tot de rustige Lazy River. Iedereen beleeft plezier in de vele glijbanen en waterattracties van het Tikibad. Kom lekker opwarmen in het Tikibad, het tropisch zwemparadijs in Zuid Holland!

Veiligheid gaat boven alles. Omdat het Tikibad geen gewoon zwembad is, maar een glijbanenparadijs met spectaculaire waterattracties, gelden extra strenge lengte-, gewichts- en veiligheidseisen. Lees daarom voor uw bezoek aan het Tikibad de veiligheidsvoorschriften. Er gelden speciale veiligheidsregels voor kinderen kleiner dan 1.20 m.

Kinderen onder de 12 jaar hebben uitsluitend toegang onder begeleiding van een volwassene.

Met dit ticket toegang vanaf 16.00 uur
Korte omschrijving
Het Tikibad is meer dan een tropisch zwemparadijs. De elf unieke glijbanen maken het Tikibad tot het grootste overdekte glijbanenparadijs van de Benelux! Van de heftige Tyfoon tot de rustige Lazy River. Iedereen beleeft plezier in de vele glijbanen en waterattracties van het Tikibad. Kom lekker opwarmen in het Tikibad, het tropisch zwemparadijs in Zuid Holland!...
Overzicht
EAN
avondtic
Levertijd
1 werkdag

Schrijf uw eigen review

Alleen geregistreerde gebruikers mogen een review schrijven. Log in of registreer om een review te plaatsen.