10% korting bij Van Den Berg

Op vertoon van uw Voordelenpas bedraagt uw korting

10%
Van Den Berg
Laan van Meerdervoort 482 - 486
2563 BJ Den Haag
Tel: +31(0)70-345 09 38
Website
Bekijk op een grotere kaart
voorwaarden - map data ©2024 Google
Voorwaarden

Korting geldig op alle bovenkleding.

Van Den Berg


Van den Berg bestaat al sinds 1950 en is gespecialiseerd in vrijetijdskleding voor hem en haar en grote maten voor hem. Inmiddels is Van den Berg aan de Laan van Meerdervoort is inmiddels uitgegroeid tot één van de meest bekende kledingzaken in Den Haag en omstreken met een zeer uitgebreide sortering, ruime voorraad en behulpzaam, deskundig personeel.

Van reguliere jeans tot aan grote maten jeans 48î (confectiemaat 64) zoals strecht Pioneer jeans, Wrangler strecht jeans, Cars jeans, Lee ranger jeans, Levis 501 en 752 jeans, Faster jeans, Newstar jeans, enzovoort. Voor meer informatie over jeans en aanbiedingen van jeans bezoek onze website
Het hele jaar door hebben we een fantastische aanbieding: 3 werkbroeken voor maar € 50,- in de maten 31 t/m 46 inch, lengte 30 t/m 36. Voor de dames hebben een zeer grote sortering Jeans van Newstar en Angels van maat 34 tot en met 46. Door de vele soorten pasvormen en lengtes is er voor elke dame wel wat leuks te vinden! 

Ook voor bovenkleding zoals overhemden, t-shirts, poloís, truien / sweaters, vesten, en spijkerjacks kunt u terecht bij Van den Berg vrijetijdskleding en grote maten.

Wij hopen u spoedig te mogen verwelkomen in onze winkel!