10% korting bij B Safe Security

Op vertoon van uw Voordelenpas bedraagt uw korting

10%
Bsafe Security West
Helmstraat 1
2681 GJ Monster
Tel: +31(0)6-23 85 31 60
Website
Bekijk op een grotere kaart
voorwaarden - map data ©2024 Google

Bsafe Security West


Bsafe Security is ontstaan vanuit de praktijk. Na meer dan 10 jaar werkervaring is er besloten een nieuwe weg in te gaan; het oprichten van een eigen bedrijf. Bsafe Security is een particuliere beveiligingsorganisatie die beveiligingswerkzaamheden verricht door middel van manbeveiliging.

Wij zijn een erkend en gecertificeerd beveiligingsbedrijf. Deze goedkeuring is verleend door het Ministerie van Justitie. Al onze beveiligingsmedewerkers zijn gediplomeerd door ECABO en gescreend op antecedenten door Justitie. Al onze beambten zijn representatief gekleed en hebben meerdere jaren ervaring in diverse aspecten van de beveiligingsbranche.

Wat wenst u nog meer dan een representatieve gastheer/vrouw voor catering, beurzen, bruiloften of een ander soort feest. De gastheren heten de gasten uit uw naam van harte welkom en helpen zo ver dat nodig is. Gastheren verzorgen het toezicht houden bij de ingang maar ook bij nooduitgangen. Tevens beschikken ze over kennis van brandpreventie en kunnen gelijk handelen als dat onverhoopt nodig is.

U heeft een object dat beveiligd zou moeten worden. Dat object kan een winkel, een woning in aanbouw, een loods of bijvoorbeeld een parkeerplaats zijn waar op dat moment waardevolle spullen aanwezig zijn. Ongewenste bezoekers kunnen voor u en uw bedrijf vervelende gevolgen hebben. Hierbij kan Bsafe Security u van dienst zijn door het inzetten van gediplomeerde beveiligers die uw pand, bedrijf of bouwterrein zo lang u dat wilt kunnen beveiligen. Bezoek onze website voor meer informatie.

Kom naar Bsafe Security als veiligheid belangrijk voor u is!