• Geen verzendkosten
  • Snelle levering
Geen verzendkosten
0
WINKELWAGEN
Totaal (0 artikel) € 0,00

Divorce - Seizoen 3


Adviesprijs € 19,99

Niet-ledenprijs € 18,99

Ledenprijs € 16,99

Je bespaart € 3,00

Levertijd: 2 tot 5 werkdagen
Regisseur: Will Koopman
Met: Carly Wijs, Dirk Zeelenberg, Waldemar Torenstra, Jeroen Spitzenberger, Katja Herbers, Chantal Janzen
DVD, Dutch Filmworks, Regio 2
1 disk(s), 516:00 minuten
Release: Februari 2015

Categorie: TV Series
Genre: Romantiek & Drama
Let op met kinderen tot 12 jaar Seks Grof taalgebruik 
Divorce - Seizoen 3 DVD
Het 3e seizoen van de populaire dramareeks.

De serie gaat over drie verschillende mannen tussen de 35 en 45 die midden in een scheiding zitten. Ze besluiten tijdelijk samen te gaan wonen. Ze delen lief en leed en er ontstaat een diepe vriendschap. Het verhaal draait om alles dat een scheiding met zich meebrengt: de heftige emoties, de ruzies, de rouw, de twijfels, de kinderen, financiën, jezelf hervinden, opnieuw beginnen, de omgang met je ex en daten op je veertigste.

In het derde seizoen van Divorce worden David, Boudewijn en Joris weer heen en weer geslingerd tussen een losbandig leven als vrijgezel en hun plichten als (bijna ex-) echtgenoot. Voor David blijft de omslag moeilijk en Boudewijn blijft worstelen met het feit dat Sophie steeds meer naar zijn broer toetrekt. Joris is druk met zijn verantwoordelijkheden naar zijn kinderen en komt daardoor in penibele situaties terecht. Ondertussen wordt de sfeer rondom de (v)echtscheiding van David steeds grimmiger, krijgt Boudewijn duidelijkheid van Sophie en raakt Joris in shock wanneer Joyce hem vertelt wat ze van plan is….
Korte omschrijving
Het 3e seizoen van de populaire dramareeks. De serie gaat over drie verschillende mannen tussen de 35 en 45 die midden in een scheiding zitten. Ze besluiten tijdelijk samen te gaan wonen. Ze delen lief en leed en er ontstaat een diepe vriendschap. Het verhaal draait om alles dat een scheiding met zich meebrengt: de heftige emoties, de ruzies, de rouw, de twijfels, de kinderen, financiën, jezelf hervinden, opnieuw beginnen, de omgang met je ex en daten op je veertigste. In het derde seizoen van Divorce worden David, Boudewijn en Joris weer heen en weer geslingerd tussen een losbandig leven als vrijgezel en hun plichten als (bijna ex-) echtgenoot. Voor David blijft de omslag moeilijk en Boudewijn blijft worstelen met het feit dat Sophie steeds meer naar zijn broer toetrekt. Joris is druk met zijn verantwoordelijkheden naar zijn kinderen en komt daardoor in penibele situaties terecht. Ondertussen wordt de sfeer rondom de (v)echtscheiding van David steeds grimmiger, krijgt Boudewijn duidelijkheid van Sophie en raakt Joris in shock wanneer Joyce hem vertelt wat ze van plan is….
Overzicht
Productinformatie
Filmmaatschappij:
Dutch Filmworks
EAN:
8715664113950
Releasedatum:
Februari 2015
Disk(s):
1
Regio:
Regio 2
Drager:
DVD
Beeldformaat:
1.78:1 16:9
Aftiteling
Categorie:
TV Series
Genre:
Romantiek & Drama
Acteurs:
Carly Wijs, Dirk Zeelenberg, Waldemar Torenstra, Jeroen Spitzenberger, Katja Herbers, Chantal Janzen
Regisseur:
Will Koopman
Inhoud
Speelduur:
516:00 minuten
Originele taal:
Nederlands
Audio:
Dolby Digital 2.0, Stereo
Ondertiteling:
Nederlands

Schrijf uw eigen review

Alleen geregistreerde gebruikers mogen een review schrijven. Log in of registreer om een review te plaatsen.