World Invasion: Battle Los Angeles/2012 (Blu-ray)


Adviesprijs € 27,99

Niet-ledenprijs € 21,50

Ledenprijs € 19,99

Je bespaart € 8,00

Levertijd: 1 tot 2 werkdagen
Met: Aaron Eckhart, John Cusack & Michelle Rodriguez
Blu-ray, Sony, Regio 2
2 disk(s),
Release: November 2011

Categorie: DVD & Blu-Ray / Movie
Genre: Actie & Avontuur
Let op met kinderen tot 12 jaar Geweld Angst Grof taalgebruik 
World Invasion: Battle Los Angeles/2012 (Blu-ray)

2012
Eeuwen geleden hebben de Maya's voorspeld dat in 2012 de wereld zal vergaan. Die voorspelling gaat uitkomen, zoals de excentrieke radiomaker Charlie Frost al langer had verkondigd in zijn radioprogramma. De wetenschapper Helmsley probeert samen met zijn leidinggevende Anhauser en de Amerikaanse president een plan te bedenken om de schade en het dodental te beperken. Ook de presidentsdochter Laura Wilson bereidt zich voor op de dag des oordeels. En gescheiden vader Jackson Curtis wil koste wat kost zijn gezin in veiligheid te brengen, ondanks de slechte band die hij met zijn kinderen en ex-vrouw Kate heeft.

World invasion - Battle Los Angeles
Al jaren worden er over de hele wereld ufo's waargenomen en gedocumenteerd: Buenos Aires, Seoul, Frankrijk, Duitsland, China. Maar in 2011 worden die vage waarnemingen keiharde werkelijkheid wanneer de aarde wordt aangevallen door onbekende krachten. Terwijl overal ter wereld grote steden worden verwoest, houdt alleen Los Angeles nog stand in een strijd die nooit voor mogelijk werd gehouden. Een sergeant van de Marine (Aaron Eckhart) en zijn nieuwe peloton moeten een halt zien toe te roepen aan een vijand die alles overtreft waar ze ooit tegen hebben gestreden.

Korte omschrijving

2012: Eeuwen geleden hebben de Maya's voorspeld dat in 2012 de wereld zal vergaan. Die voorspelling gaat uitkomen, zoals de excentrieke radiomaker Charlie Frost al langer had verkondigd in zijn radioprogramma. De wetenschapper Helmsley probeert samen met zijn leidinggevende Anhauser en de Amerikaanse president een plan te bedenken om de schade en het dodental te beperken. Ook de presidentsdochter Laura Wilson bereidt zich voor op de dag des oordeels. En gescheiden vader Jackson Curtis wil koste wat kost zijn gezin in veiligheid te brengen, ondanks de slechte band die hij met zijn kinderen en ex-vrouw Kate heeft.

World invasion - Battle Los Angeles: Al jaren worden er over de hele wereld ufo's waargenomen en gedocumenteerd: Buenos Aires, Seoul, Frankrijk, Duitsland, China. Maar in 2011 worden die vage waarnemingen keiharde werkelijkheid wanneer de aarde wordt aangevallen door onbekende krachten. Terwijl overal ter wereld grote steden worden verwoest, houdt alleen Los Angeles nog stand in een strijd die nooit voor mogelijk werd gehouden. Een sergeant van de Marine (Aaron Eckhart) en zijn nieuwe peloton moeten een halt zien toe te roepen aan een vijand die alles overtreft waar ze ooit tegen hebben gestreden.

Overzicht
Productinformatie
Filmmaatschappij:
Sony
EAN:
8712609654370
Releasedatum:
November 2011
Disk(s):
2
Regio:
Regio 2
Drager:
Blu-ray
Aftiteling
Categorie:
DVD & Blu-Ray / Movie
Genre:
Actie & Avontuur
Acteurs:
Aaron Eckhart, John Cusack & Michelle Rodriguez
Inhoud
Ondertiteling:
Nederlands

Schrijf uw eigen review

Alleen geregistreerde gebruikers mogen een review schrijven. Log in of registreer om een review te plaatsen.